RAMENAI

  • YASAI ramen

    shiitake grybai, kukurūzų burbuolės, kim chi *, menma**, svogūnų laiškai, ankštiniai žirneliai, baltas ridikas, marinuotas kiaušinis, miso*** sultinys, švieži makaronai.
    * fermentuoti korėjietiški kopūstai
    ** fermetuoti bambukų ūgliai
    *** fermentuotų sojų pupelių pasta

    GALITE PASIRINKTI DIDELĘ ARBA MAŽĄ PORCIJĄ.
     

    450 - 850
    YAKITORI ramen

    viščiuko šlaunelės nuo žarijų, shiitake grybai, soju daigai, svogūnų laiškai, kukurūzų burbuolės, marinuotas kiaušinis, parą laiko virtas viščiukų sultinys, švieži makaronai.

    GALITE PASIRINKTI DIDELĘ ARBA MAŽĄ PORCIJĄ. 

    450 - 850
    SĀMON ramen

    lašiša, marinuotas kiaušinis, porai, kalendra, sojų pupelės, dashi* sultinys, švieži makaronai.
    * žuvies kaulų ir vytinto tuno sultinys

    GALITE PASIRINKTI DIDELĘ ARBA MAŽĄ PORCIJĄ.

    500 - 950
    KAKUNI ramen

    žemoje temperatūroje ruošta kiaulienos šoninė, marinuotas kiaušinis, karamelizuoti svogūnai su ryžių actu, ankštinės pupelės, parą laiko virtas viščiukų sultinys, švieži makaronai.

    GALITE PASIRINKTI DIDELĘ ARBA MAŽĄ PORCIJĄ.

    450 - 850
    BĪFUCHĪKU ramen

    18val. žemoje temperatūroje ruošti jaučio žandai, teriyaki glazūra, sojų pupelės, fermentuota aitri paprika, marinuotas kiaušinis, cukrinių veršio kaulų sultinys, švieži makaronai.

    GALITE PASIRINKTI DIDELĘ ARBA MAŽĄ PORCIJĄ.

    500 - 900
    AHIRU ramen

    anties kulšelės confit* su koji**, sojų daigai, marinuotas kiaušinis, morkos, parą laiko virtas viščiukų sultinys, švieži makaronai.

    * žemoje temperatūroje savo riebaluose 12val. ruošta anties kulšelė
    ** grybų sporos, užaugintos ant perlinių kruopų, suteikiančios umami skonį marinuojant kulšeles prieš kepimą

    GALITE PASIRINKTI DIDELĘ ARBA MAŽĄ PORCIJĄ.
     

    500 - 950